Kalender og nyheder

Generalforsamling 2023 – sæt kryds i kalenderen ved d. 25. og 26. marts


Næste års generalforsamling går til det jyske med besøg hos Flemming ”Væver” Lundholm i Ravning og rundtur i den tekstile højskoleby Askov.

Selve generalforsamlingen afholdes lørdag eftermiddag (foreløbig tidspunkt er kl. 14-16) i Vejen.

Der er mulighed for overnatning på Vejen Danhostel og i Hyttebyen. Vi arrangerer fællesspisning med egenbetaling lørdag aften.


Søndag formiddag er der byvandring i Askov med fortælling om de kendte institutioner som Jenny la Cours væveskole, Paula Trocks Spindeskole og Lervads snedkerværksted. Vi spiser medbragte madpakker et sted i byen og så går turen ud til Flemming i Ravning.


Vi kører i egne biler og kommer man til Vejen med offentlig transport, så finder vi en løsning på samkørsel. Ude hos Flemming får vi eftermiddagskaffe og lidt kage.


Tilmelding til generalforsamling og fællesspisning lørdag aften samt til turene søndag rettes til Kathrine Brandstrup inden 1. marts 2023. Overnatning bookes individuelt - værelsespriser ligger mellem 795 kr. og 1.095 kr. alt efter om det er Danhostel eller hytte.


Ønsker man mere information om arrangementet så ring til Kathrine på tlf 29421939 eller skriv på mail: kathrine@textilarkeolog.dk